- výrobce: Marek Kamlar, Rodinný pivovar v Jestřebí u Zábřeha (zal. 2014)
- výroba pro rok 2016 hlášena na: Celním úřadu pro Olomoucký kraj, Blanická 19, Olomouc
- vyráběná piva: zatím jen svrchně kvašená pšeničná piva, časem i ležáky, ejly však určitě ne
- způsob výroby: ze základních surovin; objem jedné várky: cca 20 litrů; stáčeno výhradně do skleněných lahví
- počet várek za rok: zatím jenom dvě, a to jedna v létě a druhá na Vánoce
1. várka – Jestřáb aneb Klubovák V. (25. 12. 2014 – 13,5 litrů)
- světlé svrchně kvašené pšeničné pivo, EPM 8,5 % hm., obsah alkoholu: min. 3,2 % obj., hořkost: 21 IBU
2. várka – Výstavní Jestřáb (4. 7. 2015 – 17 litrů)
- světlé svrchně kvašené pšeničné pivo, EPM 12,5 % hm., obsah alkoholu: min. 5 % obj., hořkost: 22 IBU;
- složení: pitná voda, pšeničný slad ze Záhlinic a ječný z Benešova (3 : 1), pastový med od Romana Studeného z Rudné u Prahy, granulované chmely Agnus a Žatecký poloraný červeňák; kvašeno svrchními kvasnicemi Mistr Sládek Wheat MS-6.
3. várka (25. 12. 2015 – 18 litrů)
- světlé svrchně kvašené pšeničné pivo, stupňovitost: 12 % hm., obsah alk.: min. 4,5 % obj., hořkost: 20 IBU;
- složení: pitná voda, pšeničný slad ze Záhlinic a ječný z Benešova (3 : 1), granulované chmely Harmonie a Žatecký poloraný červeňák; kvašeno směsnou kulturou svrchních kvasnic Mistr Sládek Wheat MS-6 a Safbrew WB-06.